П’ятеро письменників на Форумі видавців презентують збірку про своє “покоління невимушених”

 

Видавництво Vivat спеціально до Форуму видавців, який відкриється у Львові 15 вересня, готує унікальну збірку зірок сучасної української прози, талановитих юних авторів покоління “невимушених”: Марка Лівіна, Катерини Бабкіної, Мирослава Лаюка, Ірини Цілик та Артема Чеха.

Як пояснили інтернет-виданню “Новинарня” у видавництві, невимушені — це покоління мрійників та вільнодумців, що прожили більшу частину свого життя вже у вільній Україні. І найяскравіші з них об’єдналися, щоб в одній збірці жанром короткої прози описати своє покоління та вписати у видання свою #the story.

До сузір’я антології «#Невимушені» увійшли:

nevymusheni-suzirya

Катерина Бабкіна — популяризаторка української книги, авторка міжнародного рівня. Її твори перекладені вісьмома мовами. У 2013 р. дебютний роман «Соня» увійшов у довгий список «Книга року ВВС».

Мирослав Лаюкнаймолодший із сузір’я невимушених. Поет, драматург, есеїст. Лауреат першої премії «Смолоскип», переможець премії Літакцент року та премії Олеся Гончара. Отримав Гран-прі від «Молодої республіки поетів» та дві премії від літературного конкурсу «Коронація слова» у номінації «П’єса»

Марк Лівін — популярний письменник як в Україні, так і поза її межами. Вибрані твори перекладені англійською, німецькою, угорською та іншими мовами. Лауреат премії «Смолоскип» (2012). Йото тексти — вірусні, швидко ширяться молоддю.

Артем Чех — автор дев’яти прозових та нон-фікшн книжок. Головний редактор проектів «94 дні. Євромайдан очима ТСН» та «Війна очима ТСН». Переможець Всеукраїнського літературного конкурсу «Молодіжний міський роман» (2007).

Ірина Цілик авторка з європейським ім’ям. Двічі переможниця Всеукраїнського літературного фестивалю «Молоде вино» (1999, 2001). Володарка премії Гран-прі та Призу глядацьких симпатій Всеукраїнського літературного фестивалю «Підкова Пегаса» (2007).
У 2011 виборола перше місця престижного конкурсу «Коронація слова» в номінації «Пісенна лірика про кохання».

Перша презентація видання «#Невимушені» за участю авторів відбудеться в рамках Форуму видавців у Львові 17 вересня о 18:00 у Книгарні-кав’ярні «Львівська копальня кави».
Адреса: площа Ринок, 10 (палац Любомирських).
Вхід вільний.

Матеріал друкується в рамках інформаційної співпраці “Новинарні
з видавництвом Vivat

Читайте також:
Топ-10 книжок, які чекають нас на Форумі видавців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна