У Севастополі українця жорстоко побила поліція за символіку “Азова”

 

У Криму російський поліцейський жорстоко побив чоловіка за українську символіку. Про це повідомляє Кримський бандерівець у блозі на сайті “Обозреватель”.

“Вчора (8 вересня) в Севастополі за українську символіку був по-звірячому побитий житель Керчі Мовенко Ігор (1977 р.н.). Бив його чоловік в цивільному, який представився співробітником поліції. Руки потерпілого були зв’язані за спиною пластиковими стяжками, які “випадково” опинилися в чоловіка, який бив”, – написав блогер.

З його слів, прибулі на місце розправи “поліцаї” всіляко підтримували нападника. “Швидка” в супроводі поліції відвезла побитого чоловіка в лікарню.

Зазначається, що в постраждалого – перелом вилиці, переломи носа, взята пункція спинного мозку на предмет внутрішньочерепного крововиливу.

Підставою для побиття стала символіка полку “Азов” Національної гвардії України в Ігоря Мовенка.

“Проти потерпілого ФСБ порушила справу за символіку “Азова” як “фашистської організації” та за бійку. Потерпілому потрібна термінова юридична допомога!” – написав кримський блогер.

Читайте також:
Росія заборонила “небезпечній” українській правозахисниці в’їздити в окупований Крим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна