Бойовики лише на Луганщині дотримались “режиму тиші” в День знань

 

За минулу добу, 1 вересня, бойовики, не зважаючи на оголошення “дня тиші”, 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів: зафіксовано 8 обстрілів на Донецькому, 3 – на Маріупольському напрямках.  Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Луганському напрямку встановилось хитке затишшя.

Зокрема, на Донецькому напрямку ворог вів вогонь із станкових протитанкових гранатометів по Троїцькому та Невельському. Захисників Авдіївки обстріляли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Окрім того, з стрілецької зброї супротивник обстріляв Луганське та Верхньоторецьке.

На Маріупольскому напрямку бойовики застосовували стрілецьку зброю по Мар’їнці та Гранітному.

Зазначсається, що Збройні Сили України на провокації не відповідають, вогонь у відповідь не відкривають та неухильно дотримуються Мінських угод.

Читайте також:
Ірина Геращенко: Якщо перемир’я на Донбасі триватиме – це сприятиме вирішенню решти проблем

“Перемир’я Дня знань”: з початку доби бойовики шість разів відкривали вогонь, із гранатометів теж

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна