У Флориді, США, відкрили меморіальну дошку на честь загиблих бійців АТО. ФОТО

 

В американському штаті Флорида відкрили меморіальну дошку українським військовослужбовцям, які загинули під час АТО на території Луганської та Донецької областей. Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, захід відбувся в місті Сент-Пітерсберг.

Зазначається, що громада української діаспори, яка проживає неподалік від Сент-Пітерсберга, у неділю, 28 серпня, провела святкові заходи з нагоди 25-ї річниці Незалежності України в приміщенні Української католицької церкви Богоявлення Господнього.

У заході взяли участь представники української діаспори, спілка ветеранів збройних сил США українського походження та військовослужбовці збройних сил США, Німеччини, Франції, Канади, Польщі, Грузії, Туреччини та Італії.

Запрошеним військовослужбовцям ЗСУ було надано честь відкрити меморіальну дошку на честь бійців АТО, які загинули за незалежність України на території Луганської та Донецької областей.

Завершився захід концертом, під час якого виступив хор української діаспори в США.

Читайте також:
США подарували Україні 2500 приладів нічного бачення. Волонтери згортають допомогу ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна