В Києві на Святошині знову сталися сутички через демонтаж МАФів. Почався демонтаж Roshen

 

О п’ятій ранку в районі станції метро “Святошин” у Києві почали демонтувати МАФи. Про це повідомляє “112 Україна“.

Як повідомляється, на місці знаходяться близько півсотні правоохоронців і 20 співробітників комунальних служб. Також, прибули власники МАФів. Про намір міської влади почати їх знесення вони дізналися ще вчора ввечері і приїхали їх захищати. Правоохоронці відтіснили людей від МАФів. За словами очевидців, жінка втратила свідомість і їй викликали “швидку”.

Після цього правоохоронці створили коридор, в середину якого нікого не пускають.

Зазначається, що згодом обурені власники МАФів вийшли на проспект Перемоги і спробували його перекрити. Вони винесли на дорогу деревину і ящики, самі схрестили руки, спробувавши створити живий ланцюг. На дорозі почалася тягучка. Правоохоронці спробували перешкодити протестувальникам. Почалися сутички. Люди заявили, що будуть стояти до останнього.

Правоохоронцям вдалося відібрати ті речі, якими люди перекрили дорогу і звільнити її. Зараз вони намагаються не допустити нових перекриттів.

Також повідомляється, що почався демонтаж кіоску Roshen.

Співробітники комунальної служби вже зняли задню стіну кіоску і утеплення з самого МАФу. Однак роботи довелося тимчасово призупинити,  оскільки з сусідньою даху, де працюють над демонтажем, полетіло каміння.

Демонтаж МАФів в районі метро “Святошин” було розпочато ще 24 червня. Тоді обурені власники наметів перекрили проспект Перемоги і не дозволили завершити демонтаж.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна