В Попасній бойовики обстріляли з протитанкової ракети телевишку, яку мала відвідати заступниця Стеця

У районі Попасної Луганської області ввечері 26 червня обстріляли телевишку з застосуванням протитанкової керованої ракети “Фагот”. На той час телевишку з інспекцією відбудовних робіт мала відвідати заступниця міністра інформаційної політики Тетяна Попова, але візит скасували з міркувань безпеки, пишуть “Новости Донбасса”.

Обстріл району телевишки також зафіксувала  Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ. 

“У підконтрольному урядові м. Попасна (69 км на захід від Луганська) 27 червня спостерігачі уточнювали повідомлення про обстріл міської телевізійної вежі, яка, зі слів представника ЗСУ при Спільному центрі з контролю та координації (СЦКК), не використовується з травня 2014 року. Видимих ознак прямого попадання по вежі зафіксовано не було. На відстані близько 400 м на схід від вежі СММ виявила свіжу воронку, яка, за оцінкою спостерігачів, була спричинена розривом протитанкової керованої ракети (9К111 “Фагот”, 120 мм), випущеної з південно-східного напрямку.”, – йдеться у звіті місії.

Читайте також:
На Донецькому напрямку бойовики гатили з мінометів, танків та артустановок

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна