Вдень бойовики трохи знизили інтенсивність обстрілів

 

Бойовики 19 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) 28 червня. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

“У районі проведення АТО обстріли російськими окупаційними військами позицій Збройних Сил України не припиняються. З початку доби зафіксовано 19 випадків ведення вогню, 13 з них на Донецькому та 6 на Маріупольському напрямках”, – йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку укріплення сил АТО поблизу Авдіївки, Пісків, Луганського, Новгородського та Березового ворог обстрілював з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем, а неподалік Майорська окрім того ще й з БМП. Також, під мінометним вогнем опинились позиції неподалік Новгородського та Невельського.

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли українських захисників біля  Новгородського та Старогнатівки зі стрілецької зброї та гранатометів, а у районі Красногорівки – з 120 мм мінометів. З території тимчасово окупованого Докучаєвська близько 1.00 ночі супротивник вів вогонь по укріпленнях сил АТО поблизу Новотроїцького із 122 мм самохідних артустановок.

На Луганщині дотримувався режим відносної тиші.

Читайте також:
У мережі з’явилося фото бойовиків “ДНР”, захоплених у полон людьми Яроша. Штаб АТО підтвердив

У зоні АТО – 71 обстріл за добу. Українська “арта” вдарила у відповідь, – волонтер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна