В АТО – 55 обстрілів, ворог гатить із мінометів

 

У зоні антитерористичної операції за добу, 25 червня, знову зафіксовано велику кількість обстрілів по всій лінії розмежування. “Підтверджено 55 випадків відкриття вогню, 25 з них – на Донецькому, 19 – на Маріупольському, 6 – на Луганському напрямках та 5 – по ділянках місцевості”, – йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Найбільш небезпечним був Донецький напрямок, де ворог обстрілював наші опорні пункти неподалік Авдіївки, Зайцевого, Майорська, Кірового та Ленінського з автоматичних гранатометів, мінометів різних калібрів та самохідних артустановок, а біля Опитного, Новоселівки Другої та Новгородського – з мінометів. Загалом по наших позиціях було випущено близько 130 мін та понад 100 снарядів.

На Маріупольському напрямку російські окупанти вели вогонь із кулеметів та гранатометів по укріпленнях ЗСУ поблизу Новотроїцького, Березового, Богданівки, Талаківки та Широкиного, а по позиціях неподалік Мар’їнки та Тарамчука – з 82-мм мінометів.

На Луганському напрямку позиції ЗС України в районі Попасної та Золотого потрапили під вогонь стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, зенітних установок, а біля Новозванівки – мінометів.

“Неприцільним вогнем ворог провокував українських бійці на вогонь у відповідь”, – додав речник штабу АТО Сергій Жмурко.

Нагадаємо, напередодні було зафіксовано 61 обстріл з боку бойовиків.

Читайте також:
Пошук порош За добу в зоні АТО наших загиблих немає. Порошенко інспектував позиції під вогнем ворога

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна