Після прибуття підкріплення бойовики посилили обстріли в зоні АТО

За минулу добу, 23 червня, бойовики 50 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

“Обстановка в районі проведення АТО протягом минулої доби залишалася неспокійною, інтенсивність обстрілів з другої половини дня збільшилась. Відтак зафіксовано 50 випадків ведення вогню по опорних пунктах ЗС України, з них на Маріупольському напрямку – 33 на Донецькому – 15, та 2 – на Луганському”, – йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку потрапили під мінометний вогонь російських окупантів потрапили позиції сил АТО поблизу Широкиного, Лебединського, Чермалика та Талаківки, а укріплення неподалік Мар’їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Березового та Гнутового – зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів. Також, з озброєння БМП та зенітної установки ворог обстрілював опорні пункти в районі Талаківки та Водяного.

На Донецькому напрямку по позиціях ЗС України поруч Ленінського та Верхньоторецького супротивник вів вогонь з гранатометів та 82 мм мінометів. Неспокійно було й на Світлодарській дузі, де по нашим бійцям, що тримають оборону неподалік Майорська та Зайцевого російські окупанти били з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів, а згодом долучили ще й міномети. Для обстрілу опорних пунктів захисників Авдіївки противник використав окрім кулеметів, гранатометів різних систем та мінометів ще й самохідні артустановки. Під вогнем важких мінометів ворога опинились позиції у районі Новоселівки другої.

На Луганщині російські окупаційні війська вели вогонь з автоматичних гранатометів у районі н.п. Новозванівка та Степне.

Нагадаємо, вчора, 23 червня, за інформацією Головного управляння розвідки МОУ, з Росії прибуло чергове підкріплення для окупантів.

Читайте також:
Наслідок обстрілу бойовиками Авдіївки: поранений цивільний, зруйновані будинки

Черговий напівпорожній російський гумконвой незаконно перетнув кордон з Україною

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна