За добу бойовики відкривали вогонь 41 раз, включаючи танк, ЗУ й БМП

 

Російсько-терористичні війська не припиняють вести вогонь по позиціях Збройних сил України. За минулу добу, 15 червня, зафіксовано 41 обстріл сил АТО, а саме: на Маріупольському напрямку – 25, Донецькому – 15, Луганському – 1. Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу антитерористичної операції.

За даними штабу, на Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем ворог обстріляв позиції ЗС України під Мар’їнкою, Красногорівкою, Новотроїцьким, Тарамчуком та Талаківкою, а з зенітної установки ЗУ-23-2 – біля Березового.

О 22:00 з південно-західних околиць тимчасово окупованого Докучаєвська супротивник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм в напрямку наших укріплень неподалік Новотроїцького та Березового. По мирних кварталах Красногорівки вів вогонь танк.

Нагадаємо, в Красногорівці снаряд влучив у житловий будинок.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування вели вогонь з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем по опорних пунктах ЗСУ поруч з Троїцьким, Авдіївкою, Новгородським та Зайцевим.

Під Луганським окрім того до обстрілів ворог долучив БМП та важкі міномети. Там же активно діяли ворожі снайпери. Згодом укріплення поблизу Авдіївки обстрілювали з мінометів калібру 82 мм.

На Луганщині російські окупанти намагались поцілити з гранатометів по наших позиціях у районі Новозванівки, повідомили у штабі.

Читайте також:
В АП підтвердили втрату двох військових біля Павлополя, 7 отримали поранення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна