В Одесі викрили поліцейського-“перевертня”

 

Працівника одеської поліції звинувачують у сепаратизмі і відкритій антиукраїнській позиції. На працівника  поліції Андрія Власова звернув увагу керівник одеського відділення партії “Правий сектор” Сергій Стерненко.

“А ось ще один обожнювач Путіна, який спокійно працює в поліції Одеси. Андрій Власов. Раніше він працював моряком і ніяк не приховував своїх антиукраїнських поглядів. Він бував у Москві, про що свідчать численні фото звідти. Одна з цитат представника патрульної поліції звучить так: “Мы русские, нам пох*й на все!”, – написав активіст.

Стерненко звернув увагу на сторінку поліцейського в “Вконтакті“, де відкрито можн побачити відео та фото з відкритою позицією.

“Також Андрій пишається тим, що він – сепаратист, про це свідчать відповідні фото, де наш герой передає привіт СБУ. Після Майдану, в 2015, він знову відвідував Москву, де гасав в футболці “РОССИЯ””, – йдеться у повідомленні.

“І, традиційно, як і всі подібні йому, він підписаний на “антимайдани” та постить у себе відповідний контент. Андрій любить путіна, росію і бойовиків, які воюють проти України. Але він не їде в рф, а працює в Україні, ще й в поліції. Він вважає, що все нормально, і навіть хизується своїми поглядами та діями.  Андрій – ворог для України. Не будь як Андрій”, – додає активіст.

Читайте також:
Деканоїдзе розповіла, скільки поліцейських у Києві й області не пройшли переатестацію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна