Бойовики зменшили кількість обстрілів в зоні АТО

 

Бойовики 12 разів обстріляли сили антитерористичної операції в неділю. Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру АТО.

“Впродовж дня градус напруги дещо знизився, кількість обстрілів зменшилась. Разом з тим, 12 разів російські окупаційні війська відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України”, – сказано в повідомленні.

На донецькому напрямку опівночі супротивник із гранатометів, озброєння БМП і 122-міліметрових самохідних артилерійських установок обстрілював укріплення поблизу Зайцевого, а з мінометів калібру 82 мм – біля Невельського й Майорського.

О першій годині для обстрілу пункту пропуску Майорське бойовики застосовували важкі міномети калібру 120 мм – вогонь вівся з боку шахти Ізотова, а позиції неподалік від Ленінського найманці обстріляли з мінометів різних калібрів.

Вранці зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем було обстріляно сили АТО біля шахти Путилівська (Бутівка), а після обіду – позиції поряд з Авдіївкою.

На маріупольському напрямку неподалік від Гнутового й Гранітного тривали обстріли зі стрілецької зброї, а біля Мар’їнки – з мінометів калібру 82 мм.

На луганському напрямку було відносно спокійно.

В окремих випадках сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Читайте також:
Міноборони спростовує інформацію про загиблих в зоні АТО

Через обстріли бойовиків обвалилась шахта “Бутівка”, є загиблі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна