Савченко розповіла, чому Порошенко навчав її на Банковій

 

Надія Савченко обговорила з президентом Петром Порошенком питання звільнення українських політв’язнів та полонених, а також план її поїздки до Страсбурга в Парламентську асамблею Ради Європи. Про це народна депутатка від “Батьківщини” повідомила в ефірі телеканалу “112 Україна”.

“Я відчула повчання в деяких моментах. Я це приймаю, тому що я тільки вчуся”, – розповіла Савченко про своє спілкування з главою держави.

З словами Надії, Порошенко говорив із нею таким тоном, який вона задала. Цей тон “людяний”, без фамільяності й панібратства.

“Я отримала підтримку в тому, що президент безумовно готовий працювати на звільнення хлопців, політв’язнів та тих, хто в полоні після боїв. І він дійсно працює, робить усе від нього залежне”, – повідомила депутатка.

Окрім того, Савченко зазначила, що обговорила з президентом її майбутню поїздку в ПАРЄ, “графіки й зустрічі, які будуть там відбуватися”.

Нагадаємо, незаконно засуджена в Росії Надія Савченко була звільнена 25 травня. Відтоді це її друга робоча зустріч із Петром Порошенком на Банковій. Нинішнє спілкування ініціював глава держави.

Читайте також:
Савченко побачила на Донбасі російські війська
й порадила здоровим учасникам АТО відмовитися від пільг

Скандал серед адвокатів Савченко:
Новіков написав про “вишивату”, Полозов і Фейгін заявили, що давно з ним не працюють

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна