За добу бойовики вбили одного цивільного та поранили 5 військових

 

У результаті артилерійського обстрілу бойовиками села Первомайське (Донецької області) загинув 1 цивільний. Про це сказано в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

“Сьогодні вночі село Первомайське Ясинуватського району піддалося артилерійському обстрілу з боку бойовиків. У результаті прямого влучення снаряда в приміщення свердловини одного з колишніх підприємств загинув сторож 1974 року народження, який перебував усередині”, – сказано в ньому.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Інформація про потерпілих і руйнування уточнюється.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу

Також 3 червня в зоні АТО було поранено 5 військових. Про це на брифінгу сказав спікер Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

З його слів, 1 з військових отримав поранення в районі Новоселівки Донецької області, а 4 інших у районі Авдіївки Донецької області.

Лисенко наголосив, що всі військові були поранені в результаті обстрілів позицій сил АТО бойовиками.

Читайте також:
Ворог у зоні АТО зберігає високу інтенсивність вогню, особливо вночі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна