За добу втрат українських військових немає, у “сепарів” – двоє вбитих

 

Протягом минулої доби в районі проведення Антитерористичної операції (АТО) в результаті обстрілу бойовиків загиблих українських військових немає, двоє поранені. Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він зазначив, що військові були поранені у Троїцькому та Зайцевому.

За добу було зафіксовано 34 ворожі обстріли та прольоти двох безпілотників.

Бойовики, за даними розвідки, понесли втрати під Троїцьким і Мар’їнкою, там загинули двоє “сепарів” і троє були поранені.

Загалом, зі слів спікера, бойовий дух у російських найманців падає, 17 бойовиків написали рапорти на переведення на службу в Сирію, бо на Донбасі їм затримують зарплатню.

Також Мотузяник повідомив про прибуття на Донбас підкріплення для бойовиків у вигляді 1,5 тонни паливно-мастильних матеріалів, 10 танків та 7 “Градів”.

Крім іншого, за інформацією речника, СБУ попередила спробу терористичного акту на околиці селища Верхньоторецьке в Ясинуватському районі.

Читайте також:
Ситуація в зоні АТО суттєво загострилась: понад 50 обстрілів за добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна