Росія в окупованому Криму  випробовує удари нової авіації

 

Росія в окупованому Криму на новому полігоні Чауда біля Феодосії випробовує нову авіацію і удари по нафтопереробних комплексах. Про це повідомив головнокомандувач ВКС Росії генерал-полковник Віктор Бондарєв, передає “Интерфакс-Россия“.

Бондарєв розповів, що телевізійне обладнання нового покоління дає можливість відстежити результати застосування кожного боєприпасу.

“При випробуваннях нових зразків оцінюються всі характеристики – від моменту відділення боєприпасу до моменту його підриву. За результатами можуть вноситися якісь корективи в роботу автоматики прицілу та інших систем”, – додав він.

На полігоні крім морських мішеней, впроваджено ще одне нововведення – довгі вузькі цілі, що нагадують нафтопереробні комплекси і колони автомобілів ворога на марші.

Читайте також:
Британія направить у країни Балтії танки і артилерією для стримування Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна