СБУ у Волновасі накрила злочинців із Військової служби правопорядку

 

Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою Маріупольського гарнізону затримала у Волновасі на хабарі співробітників військової комендатури. Крім іншого, у ВСПшників вилучили незаконне озброєння.

За непритягнення до кримінальної відповідальності за хуліганство офіцер та сержант військової служби правопорядку вимагали у військовослужбовця ЗСУ, який проходить службу в АТО на Донеччині, неправомірну вигоду у розмірі 6 тисяч гривень.

При отриманні останніх 4 тисяч гривень неподалік від адмінбудівлі комендатури у Волновасі обох здирників затримали співробітники управління СБУ в Донецькій області. Вимагачі намагалися чинити опір, повідомив прес-центр спецслужби.

При обшуках їх робочих кабінетів вилучено три гранатомети РПГ-26, сім гранат РГД, дев’ять – Ф-1, три протитанкові міни, 25 сигнальних ракет, 5 димових шашок, 2700 набоїв до вогнепальної  зброї, два штик-ножі.

Першочергові слідчі дії тривають у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди, поєднане з її вимаганням) Кримінального кодексу України.

Зловмисників взято під варту.

Читайте також:
У Слов’янську СБУ арештувала на хабарі п’ятьох поліцейських-перевертнів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна