Після “параду перемоги” бойовики “ДНР” встрявали в п’яні халепи, – розвідка

 

Один з учасників параду “армії ДНР” з нагоди свята Перемоги 9 травня того ж дня отримав вогнепальне поранення в результаті п’яного святкування, а ще двоє були пограбовані. Про це в соцмережі повідомив народний депутат України Дмитро Тимчук з посиланням на дані групи “Інформаційний спротив”.

Згідно з повідомленням “ІС”, учора, 9 травня, в Куйбишевському районі Донецька після проведення “військового параду на честь Дня Перемоги” двоє бойовиків “армії ДНР”, які брали участь у параді, випивали з нагоди свята й були пограбовані випадковими товаришами по чарці з числа місцевого населення.

“В ході стрілянини в повітря на честь свята групою терористів, після вживання спиртних напоїв, один з бойовиків “ДНР” отримав вогнепальне поранення (прострелена ключиця)”, – також інформує “ІС”.

ОНОВЛЕНО. За повідомленням Головного управління розвідки МОУ, 9 травня також зафіксовано три випадки застосування зброї проти місцевих цивільних з боку військовослужбовців 1-го та 2-го мотострілецьких батальйонів 3-ї окремої мотострілецької бригади “армії ДНР” у містах Горлівка та Єнакієве, а також 11-го окремого мотострілецького полку в Донецьку.
“У результаті один місцевий житель отримав легке вогнепальне поранення, два військовослужбовці отримали важкі травми, пошкоджено два легкові автомобілі”, – зазначає розвідка.

Читайте також:
Наплювали на Мінськ і показали зуби.
Як виглядали військові паради в Донецьку й Луганську

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна