На Луганщині військові ЗСУ долучилися до рекорду з масового малювання писанок

 

У місті Старобільськ, що на Луганщині, місцеві мешканці та військовослужбовці Збройних сил України та взяли участь у встановленні національного рекорду з розфарбування писанок.
Протягом двох годин понад 350 осіб одночасно прикрасили різними візерунками 1402 писанки, що на декілька сотень більше за показник минулого рекорду. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Рекорд було зафіксовано представником Національного реєстру рекордів України Ланою Вєтровою.

Організатором креативного заходу виступила співачка Анжеліка Рудницька.

“Декілька днів до цього я виступала із благодійними концертами у селищах Луганщини. Там у мене й виникла цікава ідея про встановлення рекорду, і я закликала до цього, зокрема місцевих мешканців. Приємно, що й українські воїни відгукнулися на мій патріотичний клич. Вважаю, що тільки об’єднавшись можна перемогти будь-які труднощі чи негаразди”, – сказала народна артистка України.

За її словами, під час встановлення рекорду діти здебільшого малювали на великодніх яйцях квіточки, студенти – національний орнамент, а бійці ЗСУ віддавали перевагу військовій символіці чи зброї.

До акції долучився заступник начальника групи цивільно-військового співробітництва підполковник Василя Гриціва. Він заявив, що “бойові побратими із задоволенням розфарбовували писанки і спілкувалися із юними патріотами”.

По завершенні заходу перед присутніми виступили артисти гурту “Урбаністан”, співаки Борис Севастьянов та Анжеліка Рудницька.

Організатори акції передали військовим ЗСУ паски та крашанки для Великодньої трапези.

Старобільськ - рекорд розфарбування писанок 4

Старобільськ - рекорд розфарбування писанок 3

Старобільськ - рекорд розфарбування писанок 2

фото: прес-центр штабу АТО

Читайте також:
Порошенко заявив, що Великдень буде тестом для Росії на християнськість

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна