У ВМСУ тренуються відбивати напад на військові частини

 

У підрозділах Військово-Морських сил ЗС України сьогодні, 26 квітня, було відпрацьовано заходи з відбиття та знищення терористичних формувань, які здійснили напад на військову частину. Про це повідомив прес-центр командування ВМСУ на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Подібні навчання в нас проводяться регулярно, і я вважаю, що це правильно, тому що коли мої матроси все відпрацювали до автоматизму, я можу бути впевненим, що вони справляться з будь-якою складною ситуацією”, – розповів командир взводу військової частини лейтенант Микола Когут.

Як видно з фото, навчання проводилися не лише на території військових частин, а й на прилеглих міських вулицях:

ВМСУ - навчання напад на військову частину 1

ВМСУ - навчання напад на військову частину - військова техніка на вулицях міста

ВМСУ - навчання напад на військову частину 2

За повідомленням прес-центру, командування Військово-Морських сил прийняло рішення регулярно проводити у військових частинах навчання подібного характеру – “з метою підтримання навченості та підвищення навичок особового складу”.

Нагадаємо, 25 квітня президент Петро Порошенко схвалив кандидатуру нового командувача ВМСУ – “сухопутного” генерала Ігоря Воронченка.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна