Рівень довіри до нової поліції – 44%, – Аваков

 

Рівень довіри до нової поліції становить 44%. Про це сьогодні, 14 квітня, заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на Київському безпековому форумі.

“Опитування громадської думки, які ми проводили, показали, що рівень довіри до нової поліції складає 44%”, – цитує Авакова сайт МВС. 

Очільник міністерства додав, що 16 квітня запрацює нова патрульна поліція у Запоріжжі, де складуть присягу на вірність Україні 500 нових “копів”. Це буде 21-ше місто з реформованою новою поліцією.

За словами міністра, етап реформування буде завершено до середини липня цього року, і 27 міст будуть охоплені новою поліцейською реформою.

“Нові патрульні – це лише 9% від усього особового складу поліцейських.  Це говорить про те, що реформу потрібно проводити і надалі”, – підкреслив Арсен Аваков.

Далі, за словами міністра,  відбуватиметься найважче – реформа кримінального блоку, реформа слідства та інших поліцейських підрозділів.

Читайте також:
Казус Мамки. Не атестований у нову поліцію замначальника ГСУ поновився через суд

Деканоїдзе розповіла, скільки поліцейських у Києві й області не пройшли переатестацію

У кількох містах України відбулися акції на підтримку патрульної поліції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна