Коноплянка забив третій гол в прімері

 

Український півзахисник “Севільї” Євген Коноплянка забив свій третій гол у чемпіонаті Іспанії.
Сьогодні в матчі 22-го туру прімери наш співвітчизник вийшов на заміну на 64-й хвилині матчу “Севілья” – “Леванте” й через 12 хвилин відзначився влучним ударом, встановивши остаточний рахунок – 3:1 на користь андалусійців.

Отримавши пас від Бенуа Тремулінаса, який раніше грав за київське “Динамо”, на вході в штрафний майданчик Коноплянка потужно пробив під поперечину у верхній правий кут воріт.

Це була 18-та поява Коно на полі в 22 турах. Колишній дніпропетровець переважно виходить на заміну. У попередніх двох матчах “Севільї” в чемпіонаті Євген залишався на лаві запасних.

Завдяки сьогоднішній перемозі команда Коноплянки набрала 34 очки й піднялася на 5-те місце турнірної таблиці.

Загалом із літа, коли 26-річний футболіст збірної України переїхав до Іспанії, він забив у різних турнірах за “Севілью” вже 6 м’ячів.

Варто зазначити, що вчора ввечері перший гол за “Штутгарт” забив динамівець Києва Артем Кравець, який переїхав у німецьку бундеслігу на правах оренди до кінця сезону. Наш співвітчизник також вийшов на заміну. “Шваби” вдома перемогли “Гамбург” – 2:1.

Читайте також:
“Дніпро” міліє. Воротар Бойко перейшов до колишньої команди Луческу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна