ФІФА зняла бан з “Реалу” й “Атлетико”

 

Мадридські клуби “Реал” та “Атлетико” влітку все ж таки зможуть купувати нових гравців. Міжнародна федерація футболу (ФІФА) призупинила дію заборони на трансферну діяльність стосовно іспанських грандів до закінчення розгляду їхніх апеляцій.
Судова тяганина ще може тривати близько року, інформує “Євроньюз”.

Нагадаємо, “вершкові” й “матрацники” були покарані за порушення правил при реєстрації неповнолітніх іноземних футболістів. Мадридським клубам заборонили здійснювати трансфери влітку 2016 року і взимку 2017-го.
На мадридські клуби також накладені грошові штрафи. “Атлетико” повинен буде виплатити 900 тис. швейцарських франків, а “Реал” — 360 тис.

Читайте також:
Зідан: Бан “Реалу” на трансфери через моїх синів – це абсурд

Відразу після оголошення вироку в “Реалі” й “Атлетико” заявили, що всі угоди було підписано відповідно до закону, та оголосили про намір оскаржити вердикт.

Раніше в схожій ситуації опинився інший іспанський гранд – “Барселона”, якій за аналогічні порушення заборонили здійснювати трансфери взимку і влітку 2015 року.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна