Офіційно: Канада поки що не скасовує візовий режим з Україною

 

Посольство Канади в Україні спростувало поширюване деякими ЗМІ повідомлення про нібито скасування віз для громадян України.

“Увага! Неправдива інформація. Вчорашня інформація про буцімто відміну віз для українців на в’їзд до Канади, яку розповсюдили деякі ЗМІ, не відповідає дійсності“, йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці посольства у “Фейсбуці”.

Також у дипмісії нагадують, що такі новини передусім публікують офіційні сайти уряду й посольства, тож там і варто шукати підтвердження або спростування такої інформації.

Увага! Неправдива інформація. Вчорашня інформація про буцімто відміну віз для українців на в’їзд до Канади, яку розповсю…

Опубліковано Embassy of Canada in Ukraine 20 січня 2016 р.

 

Раніше президент Ліберальної партії Канади Анна Гайні у відповідь на запит Конгресу українців Канади припустила, що невдовзі Оттава й справді може скасувати візовий режим для громадян України.
Нагадаємо, на виборах 19 жовтня 2015 року в Канаді Ліберальна партія отримала переконливу перемогу й здобула одноосібну більшість у парламенті та сформувала уряд на чолі з Джастіном Трюдо.

Під час зустрічі 29 листопада 2015 року президент України Петро Порошенко та прем’єр-міністр Канади також обговорили можливість спрощення візового режиму з Канадою для українських громадян.

“Смак подорожника” 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна