Лещенко подав до суду на Мартиненка. ФОТО

 

Сергій Лещенко
журналіст, народний депутат України від БПП

Позов проти Мартиненка (FB)

Два дні тому Мартиненко (обинувачений у корупції колишній народний депутат із фракції “Народний фронт” – “Н”) заявив, що я отримую 67 тисяч доларів на місяць за ведення проти нього “інформаційної війни”. Це суцільна маячня загнаного в кут соратника Яценюка, що перебуває під слідством у трьох європейських державах.

Сьогодні я завіз позов проти Мартиненка до Шевченківського районного суду.

Прогнозую, що буде далі: на якомусь смердючому сайті запостять якусь мою фейкову розписку, а в суді Мартиненко скаже, що посилався на “публікації в інтернеті”. Тому остерігайтеся чергового лайна.

І дякую Роман Васильняк за юридичну допомогу!

Від редакції. Судячи з тексту позову, який Лещенко оприлюднив у мережі, він не вимагає від Миколи Мартиненка й каналу “112 Україна” якихось грошових відшкодувань – лише спростування недостовірної інформації.

Лещенко позов

Нагадаємо, раніше Лещенко писав:
Загнанный в угол Мартыненко сказал, что я получаю 67 тысяч долларов в месяц за информационную войну против него. Хотел дать какой-то остроумный комментарий, но нет сил придумывать.
Это неправда, я не получаю ни 67 тысяч долларов, ни даже 67 обычных долларов ни за Мартыненко, ни против Мартыненко.

Даже не знаю, что бы я делал, если бы получал 67 тысяч долларов в месяц.

Это все мне напоминает слова Коломойского, который год назад говорил, что за информационную войну против него я получаю от Левочкина. Помните, говорил что-то о комнате отдыха, где я чай якобы пил?… На прошлой неделе я опубликовал большое расследование по недвижимости Левочкина во Франции и связях с РосУкрЭнерго и теневой приватизацией Укртелекома.

Где теперь Коломойский с его обвинениями? Извинится или нет?

Вообще это смешно, потому что Мартыненко под следствием в трех странах (Швейцария, Чехия, Украина), плюс еще и в Австрии местная оппозиция пытается возбудить на него дело.

И пора горе-коррупционеру понять: его проблема – не я, а он сам. Ну и прокуроры из Швейцарии, которые не возбуждают уголовные дела по заказу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна