Депутат: сканери і повна вайфаїзація зроблять Верховну Раду наймодерновішим органом влади вже в І кварталі

 

Світлана Заліщук
народний депутат України від БПП

У війні паперу проти інновацій у Верховній Раді перемагають останні (FB)

Виконуючий обов’язки апарату парламенту Володимир Слишинський зі своїми хлопцями показав мені модернізацію, яка готується до запуску вже у першому кварталі.

У першу чергу це стосується електронного врядування. Бачила, як працюють нові сканери, що перетворюють за лічені хвилини купу паперу в компактний електронний файл.

Також підготовка приміщень комітетів до онлайн-трансляцій засідань. Регламентний комітет вже рік саботує винесення на голосування нашого закону щодо вирішення цього питання. Схоже, апарат виявиться більш прогресивним і запустить цю норму в обхід депутатів-ретроградів.

Повна вайфаїзація Ради з серйозними безпековими запобіжниками.

Ще є низка інновацій, які має представити Гройсман.

Рада дає хорошу заявку на 2016 рік стати наймодерновішим органом влади. Треба віддати належне Гройсману та його апарату. Вони зробили це у Вінниці. Вони роблять це в Раді.

верховна рада - електронне урядування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна