Зідан: Бан “Реалу” на трансфери через моїх синів – це абсурд

 

ФІФА вирішила покарати два іспанські клуби з Мадрида за порушення в переходах футболістів, які не досягли 18-річного віку, повідомив офіційний сайт Міжнародної федерації футболу.
“Реалу” й “Атлетико” заборонено реєструвати нових гравців. Покарання пошириться на літнє трансферне вікно, а також на наступне зимове.

У трансферній діяльності іспанських грандів знайшли низку порушень в переходах гравців, які не досягли 18 років. Повідомляється, що покарання понесе також іспанська федерація футболу.

На мадридські клуби також накладені грошові штрафи. “Атлетико” повинен буде виплатити 900 тис. швейцарських франків, а “Реал” — 360 тис.

ФІФА дала клубам 90 днів на врегулювання ситуації з футболістами, трансфери яких були неправильно оформлені.

Новий головний тренер “Реалу” Зінедін Зідан назвав абсурдними санкції ФІФА по відношенню до “вершкових”. Адже в справі виявилися замішаними сини нинішнього наставника “королівського клубу”, які виховувалися в колі “Реалу”.

“Це повний абсурд. Мої діти прожили все життя в Мадриді зі мною і моєю сім’єю. Упевнений, що буде знайдено рішення. Важливо те, що ми знаємо, що сталося, і знаємо, де є вихід із ситуації. Я спокійний і розслаблений.
У цьому просто немає сенсу. Я думав, що ми будемо говорити про завтрашній матч… Давайте дочекаємося наступного тижня. Я впевнений, що десь була допущена помилка. Клуб подаватиме апеляцію. Справа не тільки в моїх дітях, замішані й інші сім’ї”, – наводить слова Зідана газета “Марка”.

Очевидно, що Зізу мав на увазі брата екс-гравця “Реалу” Езекієля Гарая.

Нагадаємо, раніше аналогічне покарання спіткало “Барселону”. “Бан” каталонського клубу на трансфери закінчується лише ціїє зими.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна