Привітати Порошенка прийшов вертеп без Жида

У Щедрий вечір, який українці традиційно святкують 13 січня, привітати президента Петра Порошенка до його адміністрації прийшов вертеп студентів Української академії лідерства.

Порошенко вертеп 3

Як видно з фоторепортажу на сайті президента, вертеп був нетрадиційний – у ньому відсутні Жид, Коза тощо.

“Для мене цей вертеп є символом змін в Україні. Два роки тому ніхто не міг собі уявити у вертепі волонтера, медичного працівника, бійця Нацгвардії чи воїна АТО. Це нові образи, які характеризують нову Україну”, – сказав Порошенко після перегляду вистави.

Порошенко вертеп 2

Як повідомляє прес-служба Банкової, “це сучасний вертеп, який увібрав у себе події новітньої історії України, пов’язаної з війною за незалежність, народний волонтерський рух, ідеї самопожертви, солідарності та взаємної підтримки українців, які лягли на традиційні різдвяні мотиви народження Ісуса Христа. Сценарій вертепу підготували самі студенти, костюми і оформлення – зроблені їхніми руками”.

“Я дуже дякую вам, що ви сповнені оптимізму”, – заявив Петро Порошенко, зауваживши, що саме нове покоління українців “несе вогник з твердим переконанням, що ми переможемо, в кожну українську родину”.
“Ми переможемо, ми повернемо Донбас і Крим, ми змінимо економіку, і не в останню чергу, завдяки таким лідерам як ви”, – наголосив глава держави.

Порошенко вертеп

Як видно з фоторепортажу, глядачем вистави був також голова адміністрації Борис Ложкін та деякі інші працівники АП.

Відео тут >>>

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна