Філатов бере заступником мера Дніпропетровська “зухвалу регіоналку в трусах”

Міський голова Дніпропетровська Борис Філатов запропонував стати його заступником скандальній лідерці міської організації “Опозиційного блоку” Світлані Єпіфанцевій.

“Днями я прийняв рішення, від якого в багатьох стане дибки волосся.
Я самостійно звернувся до Світлани Єпіфанцевої з пропозицією стати моїм заступником. Так, так. Не мені нав’язали Світлану, а я добровільно запросив її працювати. Так, так. Єпіфанцеву. Керівника міської організації “Опоблоку”. Так, так. Мого основного конкурента на 27-му окрузі на виборах до Верховної Ради. Так. Так. Праву руку Вілкула“, – написав Філатов у своєму “Фейсбуці”.

Нагадаємо, Філатов виборов посаду мера в жорсткій боротьбі з представником “Опозиційного блоку”, екс-“губернатором” часів Януковича Олександром Вілкулом.
Наріжним каменем кампанії було протиставлення “патріота” скомпрометованому корупціонерові з часів старої влади.

Світлана Єпіфанцева

Світлана Єпіфанцева

“Свєта дуже цільна, зухвала й безкомпромісна. Тому ми обов’язково спрацюємося”, – додав висуванець партії “Укроп”, яка досі жорстко критикувала й сам “Опоблок”, і провладні сили за факти співпраці з “Опоблоком”.

Серед причин такого кадрового рішення мер називає те, що електоральні симпатії у Дніпропетровську “поділилися рівно навпіл”.

“Нехай пані Єпіфанцева тепер виражає й відстоює думку другої половини Дніпропетровська. У неї тепер серйозна посада. За кращими європейськими стандартами, ми фактично вводимо в Дніпропетровську посаду міського омбудсмена”, – написав Філатов.

Тепер він вважає, що меру “такого складного міста, як Дніпропетровськ, не може подобатися тільки московський патріархат, а не подобатися київський. Або навпаки. Точно так не можна бути прихильним до одного “Привату” і при цьому не помічати “Інтерпайп” із “Євразом”.

З досьє “зухвалої”

Донедавна 44-річна Світлана Володимирівна Єпіфанцева була депутатом міської ради Дніпропетровська від Партії регіонів, головою постійної комісії міської ради з питань розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин.

Фотожаба на Єпіфанцеву. 2012

Фотожаба на Єпіфанцеву. 2012

У 2012 році Єпіфанцева “уславилася” на загальноукраїнському рівні: вона стала фігуранткою скандалу, коли виклала в мережу своє фото у відвертій позі в спідній білизні.

Після того як світлину перепостила на своїй сторінці в “Живому журналі” столична журналістка Марина Фролова, Єпіфанцева зажадала від неї 1100 доларів компенсації й пообіцяла подати до суду. У телефонній розмові “регіоналка” пригрозила Фроловій проблемами.

“Ви ж розумієте, що таке сьогодні Партія регіонів. Вам потрібен був цей головний біль – ви його заробили. Ви зачепили мене – мені по барабану, а ось те, що ви зачепили Партію регіонів – ось це вам проблеми”, – запевнила Єпіфанцева.

У свою чергу “регіоналка” з ВР Олена Бондаренко тоді заявляла, що Світлана Єпіфанцева не мала права прикриватися ім’ям партії і псувати її репутацію.
“Інтернет – вільний простір, нічого було вивішувати такі фотографії”, – прокоментувала Бондаренко.

Щодо стосунків з одіозним Вілкулом, то показовими є такі слова Світлани Єпіфанцевої.

Під час виборчої кампанії влітку 2015 року користувач FB Alexander Snow в одному з коментарів припустив, що Єпіфанцева, яка активно відстоює Вілкула в мережі, “цілує йому одне місце”.

На це Єпіфанцева дала переконливу відповідь: “У Вілкула хоч є, що цілувати, а у вас проблемка”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна