84-річний мільярдер Мердок заручився з екс-подружкою рок-зірки

Джеррі Холл і Руперт Мердок

Медіа-магнат Руперт Мердок оголосив про свої заручини з колишньою супермоделлю Джеррі Холл. Про це повідомляє британська газета The Times, яка входить у медіа-холдинг, що належить Мердоку.

84-річний мільярдер зустрічається з 59-річною екс-моделлю та актрисою близько чотирьох місяців. За даними видання, Руперт і Холл заручилися минулими вихідними.

Тож на церемонію вручення премії “Золотий глобус”, де вони активно позували фотографам, закохані прийшли вже в офіційному статусі наречених.

“Містер Руперт Мердок, батько Пруденс, Елізабет, Лаклана, Джеймса, Грейс та Хлое Мердоків, та міс Джеррі Холл, мати Елізабет, Джеймса, Джорджії й Габріеля Джаггерів, щасливі повідомити про свої заручини”, – повідомляється в оголошенні, опублікованому на шпальті оголошень Times про народження, одруження та смерть.

times-murdoch-hall-engaged.jpg

За даними видання The Thelegraph, Руперта познайомили з Джеррі його сестра та племінниця. Знайомство відбулося в Австралії у вересні 2015 року, а вже у жовтні пара вперше з’явилася разом на людях, відвідавши фінал чемпіонату світу з регбі в Лондоні.

Після Різдва Мердок і Холл разом із дітьми провели кілька днів відпочинку на яхті мільярдера в Карибському морі.

Руперт Мердок і Джеррі Холл уперше з'явилися разом на людях, прийшовши на фінал чемпіонату світу з регбі в Твікенгемі

Руперт Мердок і Джеррі Холл уперше з’явилися разом на фіналі чемпіонату світу з регбі на околиці Лондона, у Твікенгемі

Австралійський та американський бізнесмен Руперт Мердок 1979 року заснував медіа-холдинг News Corporation, до складу якого входять газети The Wall Street Journal, The Times, The Sun і New York Post. Окрім того, йому належать телеканал Fox News і кінокомпанія 20th Century Fox, низка супутникових операторів та інформаційна агенція Dow Jones.

За оцінками журналу Forbes, статки Мердока оцінюють у 12,4 мільярда доларів.

Мердок був одружений тричі, має чотирьох синів і двох дочок від різних дружин. З останньою з них, молодшою за нього на 38 років журналісткою Венді Денг, розлучився у 2013-му після 14 років шлюбу.

Як стверджують британські таблоїди, медіа-магнат запідозрив, що Венді зраджувала його з колишнім прем’єр-міністром Великої Британії Тоні Блером. Після розлучення Руперт розірвав усі зв’язки з Блером, який упродовж багатьох років був його другом.

Для американської екс-моделі й актриси Джеррі Холл одруження з Мердоком стане першим офіційним. Хоча з 1977 по 1999 роки вона жила в цивільному шлюбі з відомим рок-музикантом, лідером гурту “Роллінг стоунз” Міком Джаггером.

Джеррі Холл із Міком Джаггером

Джеррі Холл із Міком Джаггером

У 1990 році вони навіть зіграли весілля на острові Балі в Індонезії, але британські органи влади цей шлюб за індонезійськими традиціями офіційним не визнали.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна