Ансамбль поліції Миколаєва у дебютному альбомі заспівав пісні Кобзона й Круга

“Південний патруль” – ансамбль пісні й танцю УМВС України в Миколаївській області – випустив перший за свою семирічну історію альбом і одразу спричинив скандал всеукраїнського масштабу.

Ансамбль "Южный патруль" ГУ НП в Миколаївській області

Ансамбль “Южный патруль” ГУ НП в Миколаївській області. Фото: сайт NikLife

Серед 16 композицій, які увійшли до платівки, є пісні, що стійко асоціюються з російським шансоном кримінального штибу та одіозними прибічниками політики Путіна.
Це пісні Йосифа Кобзона, Михайла Круга, Григорія Лепса, Олександра Розенбаума тощо.

Південний патруль - Заново начать 2

Як повідомляє місцевий сайт NikLife, дебютний альбом ансамблю називається “Заново начать”.
У такий оригінальний спосіб “заново почали” пісенну кар’єру “головні миколаївські зірки в погонах” – Олександр Малюк, Вікторія Юхно, Анастасія Левицька, Олексій Галка, Марина Грудіна, Євген Каратай та Надія Мустяца.

Пісні, що увійшли на диск:

  • 01. Заново начать (Яхонт)
  • 02. Синий туман (В. Добрынин)
  • 03. Не рассказывай (С. Трофимов)
  • 04. Есть только миг (из к/ф “Земля Санникова”)
  • 05. Приходите в мой дом (cover М. Круг)
  • 06. Ты не такая как все (И. Корнилов)
  • 07. Есаул молоденький (А. Розенбаум)
  • 08. Ой у полі озеречко (українська народна)
  • 09. Ой ти дівчино з горіха зерня (вірш І. Франка)
  • 10. Я стану морем (Ани Лорак)
  • 11. В те дни когда она была моей (С. Трофимов)
  • 12. Ваше благородие (из к/ф “Белое солнце пустыни”)
  • 13. Повертайся живим (С. Тарабарова)
  • 14. Хочу жити без війни (С. Тарабарова)
  • 15. Солнечный круг (слова Л. Ошанина, композитор А. Островский)
  • 16. Вечерняя застольная (Г. Лепс, А. Розенбаум, И. Кобзон)

Південний патруль - Заново начать 5

Це друга спроба “Південного патруля” записати платівку. Навесні 2015 року вийшов у світ “пробний” альбом із десяти композицій, частина з яких були на міліцейську тему.

Журналіст Володимир Бойко, що спеціалізується на правовій і кримінальній тематиці, у своєму “Фейсбуці” так прокоментував подію:

– Перший заступник міністра внутрішніх справ Зґуладзе хоча й живе в Парижі, продовжує з-за кордону невтомно керувати поліцейською реформою в Україні. Черговим кроком реформаторів став запис альбому “Заново начать” з піснями з репертуару Йосипа Кобзона, Олександра Розенбаума, Григорія Лепса та Михаїла Круга у виконанні ансамблю “Южный патруль” Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.
Оформлення альбому виконано російською мовою, оскільки українську мову ані міністр Аваков, ані його перший заступник Зґуладзе, ані керівництво Національної поліції України принципово не визнають.

Довідково

Йосип Кобзон (1937 р.н.) — радянський і російський естрадний співак (баритон), російський політик, депутат Державної думи РФ.
Активно підтримує політику президента Путіна щодо України; надає всебічну підтримку терористичним угрупованням “ДНР” і “ЛНР”, які ведуть війну проти України.
Входить до списку діячів, яким заборонено в’їзд в Україну, але після початку війни неодноразово здійснював демонстративні візити до Криму, в Донецьк і Луганські, відвідував у шпиталі Донецька кадрових російських військових, поранених у боях проти ЗС України.

Кобзон в ДНР

Кобзон в ДНР

Михайло Круг (справжнє прізвище — Воробйов (1962-2002) — російський поет, бард, композитор та виконавець пісень в стилі російського шансону.
Один із найяскравіших представників цього жанру. Найпопулярніший виконавець серед кримінальних злочинців Росії.
Автор і виконавець пісень “Владимирский централ”, “После третьей ходки”, “Жиган-лимон”, “Честный вор”, “Зэк-рэп”, “А сечку жрите мусора сами” та ін., що стали зразками “зеківської естради”.
Убитий.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна