Росія перекрила Керченську протоку через будівництво мосту

 

Росія заборонила рух через Керченську протоку всім кораблям, за винятком кораблів і суден Військово-морського флоту РФ та федеральних органів безпеки РФ.

Заборона діє 9 серпня з шостої години ранку до шостої вечора у зв’язку з будівництвом мосту.

Відповідне розпорядження капітана порту Керч Олександра Бессонова від 7 серпня (№АБ-84-р) опубліковано на сайті адміністрації морських портів Чорного моря (РФ).

“З метою забезпечення безпеки мореплавства при проведенні морських операцій при будівництві транспортного переходу через Керченську протоку (…) заборонити з 06.00 до 18.00 мск 9 серпня 2017 року плавання всіх кораблів і суден, за винятком кораблів і суден Військово-морського флоту, кораблів і суден федеральних органів безпеки, а також суден, що беруть участь у технологічному процесі будівництва об’єкта Транспортний перехід через Керченську протоку”, – йдеться в документі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна