У Мар’їнці затримали бойовика батальйону “ДНР” “Чорна сотня”

 

Поліцейські Мар’їнки затримали бойовика батальйону “ДНР” “Чорна сотня”.
Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

“У 2015 році мешканець Курахового поїхав на заробітки на окуповану територію. Спочатку працював на будівництві, а згодом вступив до батальйону терористів та став допомагати їм розвантажувати снаряди під Іловайськом”, – йдеться в повідомленні.

За словами 27-річного зловмисника, в травні 2015 року він поїхав на окуповану територію до своїх родичів, а там познайомився з однією людиною, яка запропонувала заробити непогані гроші. Пройшовши всі необхідні етапи перевірки, він був зарахований до батальйону “Чорна сотня”.

Базувалися вони спочатку в місті Сніжному, а потім у Торезі. Кілька разів його возили в Іловайськ, де розвантажували вагони зі снарядами.

Після тримісячної “служби” у бойовиків чоловік вирішив звільнитися, тому що грошей так і не отримав. Потім поїхав в іншу країну працювати на будівництві, а нещодавно повернувся додому.

Затриманий екс-бойовик визнав свою провину і погодився допомагати слідству.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 260 “створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань” КК України.

Читайте також:
У “Борисполі” затримали бойовика “ДНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна