Бої під Красногорівкою: загинули ще чотири воїни ЗСУ, один – у полоні, наступ противника зупинили. ОНОВЛЕНО

 

Принаймні четверо українських військових загинули, двоє отримали поранення внаслідок ворожого обстрілу Красногорівки в четвер, 20 липня.
Про це на денному брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

“Після четвертої години ранку російсько-окупаційні війська відкрили потужний вогонь з мінометів, артилерії калібром 122 міліметри, танків та установок “Град-П” в районі Красногорівки. За попередньою інформацією, українські війська внаслідок цього обстрілу зазнали важких втрат: четверо військовослужбовців загинули, двоє було поранено”, – сказав полковник Лисенко.

ОНОВЛЕНО. Після 16:00 штаб АТО уточнив: за поточну добу, 20 липня 2017 року, в результаті активізації дій противника, у тому числі масованого обстрілу позицій ЗС України, загинуло чотири українських військовослужбовці, один потрапив у полон. Семеро наших захисників отримали поранення.

“Є інформація також, що були спроби бойовиків перейти в наступ. Але щільним вогнем ми їх зупинили”, – додав Андрій Лисенко.

За словами речника, ще один український військовослужбовець (п’ятий за добу 20 липня) загинув під час обстрілу Новгородського, на Донецькому напрямку.

Речник МОУ також підтвердив, що минулої доби втрати сил АТО становлять четверо загиблими і троє пораненими.
Зокрема один боєць загинув внаслідок ворожого обстрілу в Мар’їнці, а в районі селища Новотошківське внаслідок підриву на вибуховому пристрої загинули троє українських військових, ще троє отримали поранення різного ступеня тяжкості. За словами Лисенка, попередньо підрив відбувся на міні ОЗМ-72.

Як писалаНовинарня“, в Мар’їнці загинув боєць із 128-ї бригади із Закарпаття Сергій Гладкий, на міні підірвалися шестеро військових із 58-ї сумської бригади.

Читайте також:
Обстріл Красногорівки: у багатоповерхівці спалахнула пожежа

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.