АТО: 21 обстріл, один військовий отримав поранення

 

За минулу добу, 11 липня, один український захисник внаслідок гранатометного обстрілу отримав осколкове поранення.

Загалом, у вівторок бойовики 21 раз застосовували зброю, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, минула доба відзначилась збільшенням кількості обстрілів українських позицій на Луганському напрямку.

Після 18-ї години незаконні збройні формування тричі били з гранатометів, великокаліберних кулеметів та 82-міліметрового міномета по Новоолександрівці. Також 10 мін бойовики випустили по Новотошківському. А близько 22-ї години під вогнем великокаліберних кулеметів і гранатометів противника опинилися військові ЗС України у Новозванівці та Станиці Луганській.

На Донецькому напрямку о 10-й вечора бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів по шахті “Бутівка”, та 82-міліметрового міномета, гранатометів і стрілецької зброї – по позиціях захисників Авдіївки.

На Маріупольському напрямку вночі ворог продовжив обстрілювати українські опорні пункти у Павлополі.

“Крім того, активізував противник і повітряну розвідку наших позицій. В районах населених пунктів Донецький-Слов’яносербськ та Станиці Луганської українські військові зафіксували політ ворожих безпілотних літальних апаратів”, – інформують у прес-центрі штабу.

Читайте також:
За час війни до криміналу притягнуто 84 найманців з-за кордону, – ГПУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна