72 омбр збирає кошти для важкопораненого бійця, чия дружина перебуває на збереженні

 

У госпіталі Дніпра медики намагаються врятувати життя Євгена Сарнавського, який отримав тяжке поранення під Авдіївкою і зараз перебуває в комі.
Побратими просять підтримати бійця та його сім’ю – маму, дітей і дружину, яка зараз лежить у пологовому будинку на збереженні.

Про це повідомляє на своїй сторінці у “Фейсбуці” 72-го окрема механізована бригада, в якій служить поранений Євген.

“Друзі, хелп! На початку тижня було важко поранено нашого побратима Євгена Сарнавського. Вибухом розтрощені обидві ноги, проникаюче поранення черевної порожнини.
Добре, що в тій ситуації всі, хто був поруч, зреагували миттєво: бійці спинили кровотечу, вивезли побратима з поля на дорогу до медичної машини, яка вже мчала до нього на максимальній швидкості, сиренами змушуючи весь транспорт притискатися до узбіччя.
З Авдіївської лікарні Женю одразу ж відправили у шпиталь в Дніпро. Ця оперативність врятувала нашому товаришу життя: медики встигли. І вони зробили все, що змогли”, – йдеться в повідомленні.

“Зараз наш друг ще й досі в комі, але врачі запевняють: Женя бореться! Він житиме, ми віримо в це! А тим часом допомагаємо, хто чим може: коштами, молитвами, моральною та практичною підтримкою мамі і дітям, а також дружині, яка зараз лежить в пологовому будинку на збереженні”, – пишуть побратими.

Номер карти “Приватбанку”, на яку можна скинути кошти для лікування Євгена:
4149 4978 5895 3047 Сарнавська Валентина Анатоліївна (мама Жені).

Написати слова подяки і підтримки для Жені, який прочитає їх, коли опритомніє, можна на сторінці 72 омбр у “Фейсбуці” ТУТ.

Читайте також:

Важка доба на Сході: четверо воїнів загинули, сім – травмовані

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна