На Позняках розстріляли колишнього керівника Укрспирту, – ЗМІ

 

Загиблим унаслідок розстрілу на Позняках у Києві виявився колишній в. о. директора “Укрспирту” Віктор Панков. Про це повідомляє агенція УНН з посиланням на власні джерела.

Як інформувала “Новинарня“, вбивство сталося після 8-ї години ранку поблизу ТЦ “Алладін” по вул. Гришка. Невідомий здійснив постріли у перехожого з автомобіля “Ауді”.

За словами очевидця, зловмисник здійснив 3-4 постріли впритул у втік на авто. Протягом 15 хвилин, доки їхала “швидка допомога”, поранений ще подавав ознаки життя.

За інформацією ЗМІ, загиблим є Віктор Панков, 1968 року народження, співробітник компанії “Укрспирт”. У 2014 році він виконував обов’язки директора підприємства.

Як зазначає УНІАН, в березні цього року в Києві невідомі особи скоїли напад на заступника директора ДП “Укрспирт” Ігоря Ільчишина.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна