Сумоїста-“тітушку”, який розстріляв мотоцикліста в Києві, арештували на два місяці

 

Дарницький райсуд Києва обрав підозрюваному у вбивстві мотоцикліста на Харківському шосе безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Про це 27 травня повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

За даними прокуратури, підозрюваному оголошено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – “умисне вбивство без кваліфікуючих ознак”. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне.

 

“Триває досудове розслідування, у ході якого будуть встановлені всі обставини скоєного злочину”, – повідомила Максимець.

Як писала “Новинарня“, ввечері 25 травня на Харківському шосе в Києві водій жовтого “Сеата” розстріляв мотоцикліста. 26 травня підозрюваний у розстрілі мотоцикліста сам прийшов до поліції. За даними ЗМІ, це відомий сумоїст Слепченко, який був “тітушкою” ще на виборах 2012 року.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна