“Нести х*рню зовсім не складно”. Російський співак презентував гостросатиричний кліп про росТБ. ВІДЕО

 

Російський музикант Вася Обломов (справжнє ім’я – Василь Гончаров) випустив відеокліп, в якому висміює альтернативну реальність російського телебачення.

За сценарієм, Обломов дає інтерв’ю журналісту (камео Юрій Дудь).

Відповідаючи на питання: “А что если бы все сложилось иначе?”, Обломов зокрема висміює брехню росТБ щодо України та підтримку офіційними російськими ЗМІ бойовиків і сепаратистів.

“Топил бы за русский народ на Донбассе. Медаль за участие прилетела бы Васе. Хвалили бы на центральных каналах страны. Был бы Божьим борцом против сатаны… Георгиевской лентой украсил бы альбом, гимн Новороссии был бы на нем. В нем бы пелось о подвигах предков, о древе жизни и его ветках, о православии и о чем-нибудь светлом. Словом, обо всем хорошем и ни о чем конкретно. Публично унижал бы Киев и всю Украину. В админке на встрече мне отсыпали бы кок*ина. Хвалил бы правительство и его поступки. В разговорах с правозащитниками бросал бы трубки. Говорил бы, что от санкций нам только польза. Говорил бы, что Крым – это наша боль За Отечество и его место в истори…” – йдеться у пісні.

Приспів: “Лицо попроще, и жизнь удалася. Отличный парень – Обломов Вася. Прилично стелит, насколько можно. Нести х*рню совсем не сложно!”

Також у сатиричному кліпі згадано безліч інших кліше.

“Но если честно, я рад, что так не сложилось. Мои песни до сих пор кому то в немилость. И пускай я на приемах не хожу по Кремлю. Я нормально ем и я спокойно сплю”, – співає музикант.

Читайте також:
Десант російських рокерів в ОРДЛО: співають пісні Суркова на вірші Мотороли

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.