СБУ у “схронах” на Донбасі виявила підозріло багато зброї і набоїв

 

Дві схованки зі зброєю та боєприпасами виявили співробітники Служби безпеки України спільно з військовослужбовцями ЗСУ в районі проведення антитерористичної операції. Про це інформує “Новинарня” з посиланням на прес-центр СБУ.

У Лисичанську на Луганщині оперативники спецслужби вилучили зі схрону, що був облаштований у підвалі, чотири реактивні протитанкові гранати РПГ-26 та РПГ-22, п’ять гранат РГД-5 та Ф-1 із запалами, ручну кумулятивну гранату РКГ-3ЕМ, а також 1155 набоїв до стрілецької зброї різного калібру.

В одному із нежилих приміщень Слов’янська на Донеччині правоохоронці виявили станковий гранатомет АГС-17, два гранатомети РПГ-7В із пострілами, дві реактивні протитанкові гранати РПГ-22, протитанкову рушницю ПТРД, три сотні гранатометних пострілів ВОГ-17 і ВОГ-25, а також майже 12 тисяч набоїв калібру 7,62 і 5,45.

Засоби ураження передано на облік до одного із підрозділів ЗС України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Читайте також:
СБУ не відступається від “викриття” в Запоріжжі “таємного” складу зброї,
про який знали всі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна