Число загиблих внаслідок вибуху в пітерському метро сягнуло 15

 

Кількість жертв вибуху в петербурзькому метро зросла до 15. У лікарні в середу, 12 квітня, помер ще один із поранених, повідомила агенції ТАСС віце-губернатор Санкт-Петербурга Ганна Мітяніна.

Пацієнт перебував у клініці Військово-медичної академії.

Як інформувала “Новинарня“, в Санкт-Петербурзі 3 квітня – під час перебування в місті президента РФ Володимира Путіна – стався вибух на перегоні між станціями метрополітену “Сінна площа” і “Технологічний інститут”.
За новими даними, в результаті теракту загинули загалом 15 осіб, у тому числі терорист-смертник. Ще один вибуховий пристрій було виявлено і знешкоджено на станції “Площа Повстання”.

Слідчий комітет назвав подію терактом, а його виконавцем – громадянина РФ, уродженця Киргизстану Акбаржона Джалілова, який нібито був прибічником ІДІЛ. Крім того, у справі про теракт було арештовано вісім осіб у Москві й Петербурзі. Під час обшуків у них були виявлені зброя і боєприпаси.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна