З початку доби в АТО четверо поранених, по Авдіївці били системи “Град-П”

 

З початку доби неділі, 26 березня, бойовики 46 разів обстріляли позиції українських військ у зоні АТО, четверо військових поранено. Про це інформує прес-центр штабу АТО станом на 18:00.

Значна кількість обстрілів відбувалась із використанням важкого озброєння.

“На Маріупольському напрямку ворог гатив по морських піхотинцях поблизу Водяного з артилерійських систем 122-го калібру. Опорні пункти поруч Гнутового та Водяного агресор обстрілював з мінометів 120-го та 82-го калібру. По захисниках Лебединського били зі 120-мм мінометів. Танки вели вогонь по українських бійцях у Новотроїцькому та Широкиному, потім до обстрілів тут долучились снайпери”, – йдеться у зведенні.

За даними штабу, на Донецькому напрямку оборонців Троїцького ворог накривав вогнем з артилерійських систем калібру 152 мм, а також із мінометів 120 та 82 мм, опорні пункти поблизу Авдіївки та Луганського – зі 120-мм мінометів.
Із гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював захисників Верхньоторецького, Троїцького, Авдіївки та Луганського.

На Луганському напрямку російські окупанти вели вогонь з ПТРК та стрілецької зброї в районі Новозванівки.

“Сьогодні російські окупанти вчинили ще один злочин проти людяності, обстрілявши околицю Авдїївки з використанням РСЗВ «Град-П» (“Партизан”, переносна установка – “Н”). Внаслідок обстрілу було пошкоджено 21 будівлю. На щастя обійшлось без жертв.

Українським воїнам довелось відкривати вогонь у відповідь”, – заявили в прес-центрі.

Нагадаємо, сьогодні на Донеччині розбився український військовий вертоліт, є загиблі.

Читайте також:
Бойовики обстріляли з “градів” житлові будинки Старої Авдіївки. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна