Wizz Air запускає ще чотири маршрути з України, є Берлін

 

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air оголосила про відкриття ще чотирьох напрямків з України.

Так, з 18 червня 2014 року “Візз” почне виконувати польоти зі Львова до Берліна, а з 25-26 серпня – запустить три нові рейси з Києва до польських міст Познань та Люблін і в аеропорт “Франкфурт-Хан” у Німеччині.

Як повідомили в прес-службі авіакомпанії, забронювати квитки можна на офіційному сайті перевізника за тарифами від 579 грн./19,99 євро в один бік, включаючи всі податки та обов’язкові збори.

При цьому, як показує система бронювань “Візз Ейр”, найдешевший тариф Київ-Франкфурт – 869 грн. в один бік (26 жовтня).

Нові рейси до столиці Німеччини зі Львова виконуватимуться з 18 червня щосереди і щонеділі; польоти до Познані й Любліна з Києва – починаючи з 25 серпня щопонеділка і щоп’ятниці; рейси на Франкфурт-Хан – починаючи з 26 серпня тричі на тиждень: щовівторка, щочетверга, щосуботи.

На лініях будуть використовуватися літаки Airbus A320 на 180 місць і А321 на 230 місць.

Таким чином, з урахуванням нових рейсів, Wizz Air пропонує з українських аеропортів лоукост-перельоти за 21 напрямком до восьми країн, тоді як вся мережа авіаперевізника складається з 138 маршрутів у 40 країнах.

“Нові маршрути з Києва до Познані, Любліна і Франкфурт-Хана, рейси на яких почнуть виконуватися в серпні, сприятимуть подальшому розвитку економіки, туризму та пов’язаних з ним галузей, одночасно посилюючи бізнес-зв’язки між країнами. Крім того, вже з червня Wizz пропонує своїм клієнтам у Львові чудову можливість перельотів за доступними цінами до Берліна”, – зазначила менеджер з комунікацій Wizz Air Соріна Ратц.

Нагадаємо, 18 січня угорська авіакомпанія Wizz Air оголосила про відновлення польотів з міжнародного аеропорту “Львів”, зокрема про запуск з 13 квітня регулярних польотів за маршрутом Львів-Вроцлав.
Крім того, в поточному році авіакомпанія також додає в маршрутну сітку рейси з Києва до Варшави з 1 липня, до Нюрнберга – з 25 серпня, Копенгагена – з 26 серпня.

У 2017 році Wizz Air розраховує збільшити пасажиропотік на маршрутах з Києва на 64% і виставить на продаж 750 тис. місць на київські маршрути.
У 2016 році Wizz Air перевезла понад 418 тис. українців.

Читайте також:
Wizz Air відкриває два нові напрямки з Києва – Копенгаген і Нюрнберг

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна