Савченко в Донецьку: Краще б в Україні керував Путін, а не Порошенко

 

“Краще б в Україні керував Путін, а не Порошенко” – таку заяву на прес-конференції в окупованому Донецьку зробила народний депутат України Надія Савченко. Про це пише російське видання “Комсомолськая правда”.

“Вона знову не знайшла військ Путіна на Донбасі, але зате нормально поспілкувалася з бійцями ДНР з числа місцевих жителів: «Я постріляла з ДНРівцямі на навчальних стрільбах. Вони прекрасні хлопці. Ми цілком можемо дружити і прекрасно співіснувати в рамках єдиної держави»“, – цитує Савченко “КП”.

Видання зазначає, що “позиція Савченко принципово відрізняється від точки зору київських начальників, які мріють отримати Донбас з його виробничими і інфраструктурними активами, але без населення”.

Російська газета також передбачає, що такими заявами Надія Савченко “перевела в реальну площину своє можливе нове тюремне ув’язнення. На цей раз, на Україні” – “оскільки таке одкровення їй навряд чи пробачать, а від депутатської недоторканності Савченко сама днями відмовилася”

“Залишається лише пожаліти Україну, в якій зараз найбільш адекватні думки озвучує злочинниця (не будемо про це забувати!), справедливо засуджена в Росії за співучасть у вбивстві і помилувана пізніше президентом РФ”, – пише автор “КП” Олександр Гришин.

Нагадаємо, як писала “Новинарня“, 24-25 лютого нардеп Надія Савченко в обхід офіційних КПП поїхала на неконтрольовані території та разом із представниками угруповання “ДНР” відвідала українських полонених у Макіївській колонії під Донецьком.

Читайте також:
Україна не піде на прямі переговори з бойовиками,
які через Савченко нав’язує Кремль

“ДНР” алаверди Савченко хоче провідати своїх “республіканців” у тюрмах Києва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна