Гройсман в Авдіївці: Усі чітко розуміють, що кожен має робити. ФОТО, ВІДЕО

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман у вівторок, 31 січня, відвідав Авдіївку, де провів засідання оперативного штабу з врегулювання надзвичайних ситуацій.
Про це інформує “Новинарня” з посиланням на Урядовий портал.

На засіданні в прифронтовому місті також були присутні віце-прем’єр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

Заслухали керівників Донецької обласної державної адміністрації та всіх служб міста.

“Станом на зараз ситуація у місті складна, але контрольована. Вдається зберігати тепло у будинках, але відновлення постачання електроенергії неможливе без припинення вогню”, – зазначають у Кабміні.

“Підтримуємо на мінімальному рівні параметри тепла, і у нас є надія на те, що спільними зусиллями ми зможемо утримувати ситуацію і навіть покращувати.
Не хочу вдаватися в технічні деталі, але за станом на зараз ситуація в місті повністю контролюється”, – стверджує Володимир Гройсман.

“Були відпрацьовані усі варіанти розвитку подій. Усі служби чітко розуміють, що кожен має робити”, – констатували в уряді.

Прем’єр-міністр доручив соціальним службам відвідати всіх людей похилого віку і за потреби забезпечити їх гарячим харчуванням.

У зв’язку з тим, що сьогодні було припинено навчання в школах міста, Володимир Гройсман доручив голові військово-цивільної адміністрації Авдіївки та відділу освіти забезпечити роботу однієї школи, яка працює на твердому паливі, де діти могли б перебувати протягом світлового дня.

Також було доручено ДСНС у співпраці з місцевим водоканалом затвердити графіки й забезпечити підвезення питної та технічної води в усі подвір’я міста.

Зазначається, що Гройсман відвідав пункт обігріву, який розгорнула ДСНС. Прем’єр-міністр доручив у разі необхідності розгорнути додаткові місця для обігріву.

Також ДСНС розгорнула у місті польові кухні, які мають забезпечити усіх, хто потребує, гарячим харчуванням.

“Моя поїздка сьогодні – це вираження солідарності по відношенню до тих людей, які страждають від російської агресії.
Окремо хочу подякувати військовим, які мужньо захищають нашу незалежність і нашу українську землю. Люди мені особисто говорили: “Це наша українська земля, ми нікому її не віддамо”, – заявив глава уряду.

Фоторепортаж:

Авдіївка 31.01.2017 - Володимир Гройсман (1) Авдіївка 31.01.2017 - Володимир Гройсман (5) Авдіївка 31.01.2017 - Володимир Гройсман (3) Авдіївка 31.01.2017 - Володимир Гройсман (2) Авдіївка 31.01.2017 - Володимир Гройсман (6) Авдіївка 31.01.2017 - Володимир Гройсман (7) Авдіївка 31.01.2017 - Володимир Гройсман (8) АТО ЗСУ люк Авдіївка
<
>
Володимир Гройсман по дорозі в Авдіївку 31 січня 2017

Читайте також:
Авдіївку рятують держава й армія. Евакуації наразі немає

“Прем’єр-міністр подякував мешканцям Авдіївки за їхню мужність та пообіцяв, що будь-які рішення, що залежатимуть від уряду, Кабінет Міністрів України терміново прийматиме”, – йдеться в повідомленні.

Також Володимир Гройсман високо оцінив професіоналізм українських військових.

Глава уряду також наголосив, що президентом України “задіяно всі дипломатичні важелі для того, щоб забезпечити режим тиші”.

Читайте також:
Президент на нараді з силовиками щодо Авдіївки: як після цього знімати санкції?!

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна