“Нацкорпус” Білецького пікетував у Києві російські банки, аби їх закрити

 

У Києві активісти політичної партії “Національний корпус”, яку очолюк нардеп, екс-командир батальйону “Азов” Андрій Білецький, у понеділок, 30 січня, пікетували центральні офіси дочірніх кампаній російських банків “Сбербанк Росії”, “Промінвестбанк”, “ВТБ банк”, “БМ банк” та “Альфа-банк”.

Учасники акції зустрічали відвідувачів цих фінансових установ плакатами з написом “Ласкаво просимо до Росії” та театралізованими виступами з балалайкою.

Крім того, представники “Нацкорпусу” обклеїли вітрини й двері наліпками з попередженнями: “УВАГА! Це банк країни-агресора! Він буде закритий, терміново забирайте свої гроші!”

“Ми намагаємося всіма законними методами привернути увагу до цих незаконних установ. Саме гласністю ми привертаємо увагу до неприпустимості функціонування будь-яких установ ворога в Україні!
Кров на імпровізованій мапі України – символізує кров наших оборонців, що пролита через країну-агресора”, – пояснили в “Нацкорпусі” ще одну агітку.

“Ці банки входять в ті 40% ворожих фінансових структур, які з 12% виростила та розплодила в нашій державі [голова НБУ Валерія] Гонтарева. День за днем “Національний корпус” продовжуватиме пікети російських банків не тільки в Києві, але і по всій державі…
Ми вимагаємо від Порошенка припинити ці незаконні по відношенню до українців дії, заарештувати зрадницю-Гонтареву та закрити російські банки, що можуть в будь-який момент закритися через наказ Московії, знищивши заощадження вкладників з України…
Ми кажемо “Ні!” російським банкам і закликаємо зробити те саме їх вкладників, аби не втратити заощадження й не фінансувати ворожу Московію. Закликаємо всіх чесних патріотів нашої держави підтримати нас!” – повідомили в прес-службі партії.

Читайте також:
“Скрізь – 21% відкату”.
Білецький передав Матіосу свідчення корупції в Нацгвардії

“Азов” із профспілками пікетував Кабмін
проти “тарифного геноциду” і закриття шахт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна