Саакашвілі пообіцяв не залишати Україну заради Грузії

 

Незалежно від результатів виборів у Грузії Михеїл Саакашвілі не залишить українську політику й надалі боротиметься в Україні за реалізацію своїх політичних цілей. Про це голова Одеської ОДА написав у “Фейсбуці”.

“Я бачу, що багато хто чекає результатів грузинських виборів у надії відправити мене назад в Грузію. Таких я хочу розчарувати, незалежно від результатів виборів в Грузії, я не покину поле битви і буду до кінця боротися за справжні зміни і зміну політичного класу в країні мого громадянства”, – заявив Саакашвілі.

“Я взяв зобов’язання перед українцями і не збираюся залишати їх у біді. Звісно, я буду продовжувати жваво цікавитися грузинськими подіями і не маю наміру залишати у біді і грузин”, – додав екс-президент Грузії.

Про перипетії грузинських виборів 8 жовтня
та роль у них Саакашвілі 
читайте в матеріалі “Новинарні“:
Чим важливі для України вибори в Грузії

Нагадаємо, днями Михеїл Саакашвілі заявив, що відправиться до Грузії, аби “захистити” там результати виборів (імовірну перемогу своєї партії “Єдиний національний рух”).
При цьому він бачить міністром внутрішніх справ Грузії Хатію Деканоїдзе, яка зараз займає посаду глави Нацполіції України.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна