На Харківщині від алкоголю померли 12 людей

 

На Харківщині від отруєння алкоголем невідомого походження померли 12 людей. Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

“За інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області 22 вересня серед мешканців Харківської області зареєстровано 19 випадків отруєнь алкогольними напоями (вірогідно сурогат). Із загальної кількості постраждалих станом на 10:30 23 вересня 12 осіб померли”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у Вовчанському районі: отруїлося 10 осіб, з них 8 – померло. Як повідомляється, алкогольні напої постраждалі придбали на розлив в магазині “Мрія” с. Охримівка.

Крім того, в Ізюмському районі отруїлися 4 громадяни, які вживали алкогольний напій на розлив в магазині с. Іванчуківка, з них 2 – померло, один постраждалий втратив зір, один перебуває в задовільному стані в ЦРЛ району.

Також у Харківському районі отруїлися 3 жителів с. Кутузівка, з них 2 – померло. Один з постраждалих перебуває на лікуванні у Харківській обласній клінічній лікарні.

У Харкові за медичною допомогою звернулося 2 людини. Один перебуває на лікуванні в Харківській міській клінічній лікарні, інший відмовився від лікування та залишив лікарню.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна