ГПУ арештувала майно податківця часів Януковича на 480 млн. гривень. ВІДЕО

 

Головною військовою прокуратурою проведено опис та арешт майна підозрюваного колишнього першого заступника Голови Державної податкової служби України — начальника податкової міліції України Андрія Головача та членів його родини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

“Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України проведено опис і арешт майна підозрюваного колишнього першого заступника голови Державної податкової служби України – начальника податкової міліції України та членів його сім’ї”, – сказано в повідомленні.

Зокрема, слідчими вилучено автопарк (6 автомобілів), оформлений на сина підозрюваного.

Крім того, арештовано котеджне містечко, що належить на правах власності родичам підозрюваного, кілька ресторанів і магазинів елітного одягу на вулиці Хрещатик, які також оформлені на сім’ю екс-чиновника.

Загальна орієнтовна вартість описаного й арештованого майна, легалізованого Головачем і членами його сім’ї, становить майже 480 млн. гривень, з яких 468 млн. гривень – об’єкти нерухомості, а 10 млн гривень – рухоме майно.

Як раніше повідомлялося, військова прокуратура спільно зі Службою безпеки України затримали Головача в серпні. Крім іншого, у нього знайшли бюст Януковича.
Г
енпрокурор Луценко заявляв, що в телефоні Головача був телефон лідера самопроголошеної “ЛНР” Плотницького, але згодом спростував цю інформацію.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна