Конкурс на найкращий танковий взвод України виграли волинські танкісти

 

Напередодні Дня танкіста, який відзначатиметься в неділю, 11 вересня, Генеральний штаб ЗСУ підбив підсумки всеармійського конкурсу “Кращий танковий взвод Збройних сил України” та вручив відзнаки його переможцям.

Змагання та церемонія нагородження за участю НГШ Віктора Муженка відбувалися на військовому полігоні 1-ї окремої танкової бригади поблизу смт Гончарівське в Чернігівській області, повідомляє офіційні сторінка Генштабу у “Фейсбуці”.

tankovi-zmagannya-gocharivske2

Протягом тижня танкісти Сухопутних військ, Військово-Морських сил та Високомобільних десантних військ визначали найсильніших таких номінаціях: літній військовий біатлон, снайперська та флангова стрільба з танків, стрільба на дальні відстані й “танкова карусель” (стрільба під час руху й маневрування).

Змагання відбувалися в обстановці, максимально наближеній до бойової.

tankovi-zmagannya-gocharivske1

У підсумку перше місце здобув танковий взвод 14-ї окремої механізованої бригади (Володимир-Волинський) Сухопутних військ під командуванням капітана Романа Багаєва.

Другу сходинку посіли “чорні берети” зі складу 36-ї окремої бригади морської піхоти Миколаїв) Військово-Морських сил.

“Бронза” – в активі танкістів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади (Львів) Високомобільних десантних військ.

tankovi-zmagannya-gocharivske-muzhenko

Переможці-волиняни отримали з рук начальника Генштабу сертифікат на 90 тисяч гривень, державні нагороди, цінні подарунки.

Також Віктор Муженко, за дорученням президента, вручив державні нагороди воїнам-танкістам, які відзначилися у захисті Батьківщини в районах проведення АТО.

tankovi-zmagannya-gocharivske-peremozhtsi

Читайте також:
Полторак покарає 10 посадовців за халатне ставлення до резервістів в Гончарівському

На Чернігівщині до річниці Дебальцевого відкрили Алею слави бійців 1-ї танкової бригади

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна